medisch schoeisel

Schoenen met een positief effect op het lichaam

Gezondheidsschoenen of medische schoenen, waar moet u dan aan denken? Juist, aan schoenen die een positief effect hebben op het lichaam. Bij het dragen van deze schoenen kunnen rugpijn, heupklachten en knieklachten worden verlicht. Dit komt doordat gezondheidsschoenen of medische schoenen van Brink Fashion in Shoes zorgen voor een natuurlijke stabiliteit. Natuurlijk bewegen is belangrijk, gezonder en loopt prettiger. Natuurlijk hebben we schoenen in huis die bijdragen aan de omgang met de gevolgen voor uw voeten m.b.t diabetes en bijvoorbeeld reuma. Wij hebben de ervaring in huis om u goed en oprecht te kunnen adviseren zodat u weer comfortabeler en beter loopt.

Ervaar het zelf bij Brink Fashion in Shoes!
 

Praktijk voor Podotherapie Ordelman

4Nina Ordelman, eigen praktijk voor podotherapie in Zwolle: 

“Een creatief beroep in de gezondheidszorg sprak mij heel erg aan. En nog steeds. Ik vind het een ontzettend leuk beroep en ik doe mijn werk graag. Sinds 1994 heb ik mij zelfstandig gevestigd in Zwolle.Ik heb nog een collega, Sanne Drewel. Sanne is net als mij een ervaren en bevlogen podo-therapeut. Daarnaast heb ik 2 parttime assistentes als collega.”

Een professionele en laagdrempelige praktijk waar de klant centraal staat. We werken nauw samen met andere praktijken en disciplines, zoals fysiotherapie, kinderfysiotherapie, pedicure en de huisarts zodat er een juiste diagnose en behandelplan opgesteld kan worden. De assistentes verwelkomen de patiënten en zorgen voor een juiste administratieve afhandeling.

 

3

Wanneer men zich aanmeld bij ons wordt er een ruime afspraak ingepland. Er wordt op die afspraak een uitgebreid voetonderzoek gedaan, om te kijken wat de klachten zijn, hoe men aan deze klachten komt en wat er aan te doen is.Alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken. Een patiënt maakt zelf de keuze  hiermee door te gaan of niet. Er wordt een controle afspraak ingepland, waarbij er geëvalueerd wordt, hoe de vooruitgang is en of de gestelde doelen bereikt zijn. Onze werkzaamheden heten Podo-therapie. Een podo-therapeut is breed en veelzijdig opgeleid met als doel dat u weer pijn en klachten-vrij kan lopen.

 

 

Praktijk voor Podotherapie Ordelman
Tesselschadestraat 1
8023 BH Zwolle
Tel: 038 4541791
E-mail: info@podotherapiezwolle.nl
Website:
www.podotherapiezwolle.nl

521