Een gedegen onderhoudsadvies kan niet zonder een kwalitatief hoogwaardig onderhoudsproduct

onderhoud11-1024x536onderhouds

Schoenen hebben veel te lijden van slijtage, vocht, regen, transpiratie en allerlei soorten vuil. Het is daarom goed te weten dat u uw kwaliteitsschoenen mooi en in een uitstekende conditie kunt houden als u ze de verzorging geeft die ze nodig hebben.Regelmatig onderhoud geeft garantie op een goede pasvorm, kleurvastheid en optimale conditie van de gebruikte materialen.

De basis voor een goed onderhoud is de behandeling die vuil en vocht tegengaat. Het is raadzaam om dit af en toe te herhalen. De schoen moet van tevoren vrijgemaakt worden van eventueel vuil. Lederen schoenen dienen regelmatig ‘gevoed’ te worden met een juiste schoenpoets. Ook voor andere materialen als lakleer, suède of textiel zijn er producten die de levensduur kunnen verlengen.

Een greep uit ons onderhoudsprogramma zijn sprays voor bescherming, verzorging en voeding, tubes voor kleurherstel, flacons voor het opfrissen van kleuren, schoencrème en wax en anti-regen gels. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde A-merken. Brink Fashion in Shoes kan u adviseren welk product uw kwaliteitsschoenen het best verzorgt.

onderhoud21-1024x604Naast de verzorgingsprodukten hebben wij een groot assortiment veters. Verandering zorgt ervoor dat u niet snel uitgekeken raakt op uw schoenen en geven u op die manier langer plezier.