Je kunt maar op 1 manier adviseren: oprecht

advies

 

advies2

adv_right_top

Het is onze intentie mensen oprecht te adviseren en optimaal te begeleiden bij de aankoop van schoenen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, comfort, pasvorm en duurzaamheid.

Het is onze ervaring dat de zorg, toewijding en onze kennis die wij aan onze klanten geven, de reden is dat wij als Brink Fashion in Shoes nog steeds mogen zeggen: “Wij hebben vaste klanten die wij seizoen na seizoen al jaren lang elke keer weer mogen verwelkomen in onze winkel. Door ons oprechte advies en de keuze om uitsluitend kwaliteitsschoenen te adviseren zijn wij een regionale specialist geworden op het gebied van dames, heren en kinderschoenen. U als klant heeft dit mogelijk gemaakt en wij zetten ons elke dag in om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren zodat u tevreden bent en blijft.

We kijken naar uw voeten, wij meten op indien nodig, wij adviseren en zorgen dat u tevreden bent en blijft met uw aankoop.
Voor elke voet de passende schoen. Dat bieden wij u.

U heeft de keuze uit schoenen met:

inlays

Hebben we niet de schoenen die u wenst of zijn ze niet meer op voorraad dan vinden we de schoenen voor u.
Door ons brede netwerk hebben wij toegang tot elk paar schoenen die verkrijgbaar zijn in Nederland.

Goede kinderschoenen zijn belangrijk. Kinderschoenen mogen goed passen en om een goed en oprecht advies te kunnen geven is kennis en ervaring belangrijk. Daarom kiest Brink fashion in Shoes voor kinderschoenen uitsluitend voor kwaliteitsschoenen. Kinderschoenen mogen niet te klein worden gekocht. Een 1,5 cm speling aan de voorkant geeft de voeten de ruimte om de groeien. De juiste maat nauwkeurig bepalen? Dat doet u alvast hier door de voetmeter te printen.

Open hier onze brink-voetmeter

 

Wilt u zich verzekerd zijn van optimaal advies wat betreft maat, breedte en de vorm die het best bij uw voeten of die van uw kind? Stap eens binnen bij Brink Fashion in Shoes aan het Markeresplein in IJsselmuiden en laat geheel vrijblijvend de kindervoeten opmeten en ervaar het oprechte advies.

 

Bekijk ook eens onze online webshop !

topshoe_logo