Schoenreparatie volgens Brink Fashion in Shoes

Weggooien? Dat vinden wij nou zonde! Gun uw schoenen een tweede ronde. Laat uw fijne en makkelijke schoenen eens vakkundig en met kwaliteitsmaterialen repareren. En ze gaan echt langer mee. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenreparaties zoals:

Zolen

Ons assortiment zolen is zeer groot, bijvoorbeeld leren zolen en leren zolen met rubber inleg. We hebben alleen A-kwaliteit van de betere merken. Ook het pakket rubberzolen is zeer uitgebreid. Om er een paar te noemen: antislipzolen, winterfestzolen en profielzolen. Profielzolen zijn er in vele soorten, fijn of grof profiel, bergprofiel of berghakenprofiel, profielzolen met demping enz. Daarnaast zijn er ook de normale rubberzolen natuurlijk.

Hakken

Wilt u hakken die bij u en bij uw schoenen passen? Dat kan! Bij Brink Fashion in Shoes  zijn hakken van verschillende materialen, hard of zacht, stroef of glad, dik of dun en ook verkrijgbaar in de modekleuren.
Vindt u dat uw hakken te hoog zijn? Geen nood! Bij ons worden ze vakkundig lager gemaakt en u loopt een stuk prettiger.

Binnenzolen

Binnenzolen in nieuwe schoenen zijn tegenwoordig helaas vaak van geperst papier. Deze zijn zo versleten en gaan snel kapot. Ze kunnen vervangen worden door echte leren binnenzolen. Beter voor uw voeten en het loopt lekkerder.

Voering en inplakzolen

Dit zijn twee dingen die het hardst slijten in de schoen. Is de voering versleten, dan kan deze vervangen worden, aangepast aan de kleur van uw schoenen. Het loopt een stuk prettiger en uw sokken slijten minder snel.
De inplakzool slijt vaak door transpiratie of door intensief gebruik. Ook deze kan vervangen worden door een leren inplakzool. Beter voor uw voeten en het loopt lekkerder.

Wandel- en bergschoenen

Uw wandel- of bergschoenen kunnen we repareren met originele Vibram onderwerken en ze kunnen er weer tegen. Uiteraard kunnen we schoenen ook van een ander onderwerk voorzien. Beter voor uw voeten en het loopt lekkerder.

Halve hakken en teenstukken

Bent u een zware slijter van hak of teen? Dan kunnen uw schoenen voorzien worden van een hak- of teenstuk. En natuurlijk kunnen wij ook: ingescheurd leer herstellen, scheeflopers rechtzetten, schoenen passend maken, rits inzetten, hak-herstel of een ander kleurtje.
Gun uw schoenen een 2e ronde: laat ze vakkundig maken in onze werkplaats voor schoenen, laarzen, slippers, pumps, sportschoenen, medisch schoeisel, werkschoenen, klompen, pantoffels, tassen, riemen maar ook zadels en halsters van uw paard of pony . U staat er versteld van wat onze schoenmaker allemaal op tijd, vakkundig en oprecht geprijsd repareren kan.

TIP

Brink Schoenbehoud behandeling  BSB

Een regelmatige leerbehandeling en verzorging houdt uw favoriete en/of makkelijkste schoenen heel lang in topconditie.

Onze Brink Schoenen Behandeling houdt in:

  • Grondig reinigen
  • Behandelen met speciale crème
  • Intensief poetsen
  • Zijkanten polijsten
  • Hakken polijsten
  • Waterafstotend maken

De kosten zijn: € 9,95 per paar. 

Reserveren mag hier

brink-schoenmakerij-reparatie