Alle dagen FEEST 

wintersfeer


Alle dagen FEEST

IJSSELMUIDEN – De feestdagen achter de rug en nog een beetje, een laatste stukje tegoed. De beste tijd om even achterom te kijken, vooruit te blikken en vrije tijd door te brengen met jezelf, familie en vrienden.
Tijd is schaars, tijd alleen voor jezelf is met de drukte en snelheid van alledag bijna onmogelijk. Investeer in tijd voor jezelf. Doe het deze laatste dagen van het jaar, investeer in “kwali-tijd” alleen voor jou. Blik terug op dit jaar, durf vooruit te kijken en ervaar hoe heerlijk en gedragen jij je gaat voelen als je even “kwali-tijd” voor jezelf neemt. En onthoud: als jij lekker in je vel zit, ben je een zonnetje voor je omgeving en zal je de drukke tijd van de feestdagen dit jaar herinneren als een warme deken die jou en je omgeving verwarmd.

Het is tevens de tijd van de cadeautjes, ontvangen en schenken. 
Gun jezelf een cadeau  waar jij de hele winter wat aan hebt. Gewoon een paar heerlijke warme pantoffels, schoenen of laarzen.

Geniet van de laatste dagen van het jaar, neem deze “kwali-tijd” zo aan het einde van 2018 om het nieuwe jaar vol nieuwe energie, plannen en vreugde te kunnen starten. Wij wensen je een goede tijd toe.

 

winterfeest