Lekker wandelen!

wandelschoenen-grisport

LICHTE EN ELEGANTE WANDELSCHOENEN: PERFECT VOOR EEN ACTIEVE VAKANTIE
Wanneer je een actieve vakantie of stedentrip in gedachten hebt, denk dan ook aan je schoeisel.
Want het is prettig om lekker te lopen zonder pijntjes of vermoeidheid door onjuist schoeisel. Lekker slenteren door de stad of een excursie maken, een tripje naar het strand… of juist die berg op! Bij een heerlijke vakantie hoort de juiste wandelschoen.

Grisport is een waardig merk voor wandelschoenen welke bij Brink Fashion in Shoes te verkrijgen zijn. In de zogenaamde ‘travel-collectie’ vindt u schoenen voor dagelijks gebruik tijdens de vakantie. Een dagwandeling, een stad verkennen gaat prima op deze variant. Bent u een wat avontuurlijker type? Dan hebben we de hiking en trekking-collectie. Deze wandelschoenen geven minder steun en meer grip. Ze zijn een stukje lichter en soepeler dan de hoge wandelschoenen. Dankzij een lage schacht is er maximale bewegingsvrijheid. Perfect dus voor op reis.

WANDELSCHOENEN VOOR DE ZOMER
Deze zomer wandelschoenen van Grisport lopen soepel en ventileren uitstekend, waardoor de voeten droog blijven en u minder snel blaren krijgt. Bovendien is het voetbed van de schoen antibacterieel, waardoor je geurtjes kan vermijden. De Vibram zolen zorgen voor een soepele en goede afwikkeling van de voet met voldoende demping, stabiliteit en loopcomfort.

ELEGANTE WANDELSCHOENEN
Grisport is een echt Italiaans merk. De lichte wandelschoenen van Grisport worden gemaakt in Italië. Een comfortabele pasvorm staat op de eerste plaats. Maar ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. Daarom bestaat de Travel collectie uit elegante wandelschoenen, waarin u graag gezien wilt worden.

Kom bij ons langs aan het Markeresplein 10b in IJsselmuiden en zie wat Grisport u allemaal kan bieden. Wij adviseren u welke variant het beste bij uw activiteiten past en bij de vorm van uw voet. Zodat u straks mooie en ook zeker geschikte wandelschoenen meeneemt naar uw vakantiebestemming!

grisport-ideale-wandelschoenl