Nazomeren met het oog op de nieuwe collecties

Ja echt. Na zo’n prachtige tijd zou je het niet zeggen, maar de nazomer heeft toch echt haar intrede gedaan. Dat betekent mooie dagen waarop de sandalen nog prima aan kunnen worden gedaan, echter er zullen ook dagen zijn, dat het natter is of wat frisser en een dichte schoen kan dan behaaglijk kan zijn. Met de start van september is een lekkere herfst-sneaker best behaaglijk!

Nu is het niet zo dat u hoeft te wachten tot de volledige nieuwe collectie van het najaar binnen is. Wij hebben nu al veel binnen en elke dag wordt dit aangevuld. Wat we dit najaar zien is dat naast zwart en stoer groen, cognac haar intrede doet. En niet zomaar, de kleur kan echt als basis worden gedragen. Eigenlijk vervangt cognac dit jaar zwart. Behalve als u echt een drukke print met veel kleur draagt waar de kleur cognac niet in voorkomt, is de zwarte basis beter. Cognac gaan we dus veel zien en komt dan ook in alle stijlen, voor zowel dames, heren als kinderen terug. Wij hebben al veel leuke varianten schoenen binnen in deze trendkleur.

De dierenprints houden ook dit seizoen weer aan. Gecombineerd met diverse kleuren in z’n geheel of als accent. Moeder en dochter kunnen bijvoorbeeld in dezelfde stijl op pad. Hoe leuk is dat? Die stoere groene stappers zijn echt een must-have, nietwaar… Wij laten u hier vast wat modellen zien van het nieuwste van het nieuwste, welke al verkrijgbaar zijn in onze winkel. Houd de site in de gaten, want binnenkort gaat deze weer omgeturnd worden naar de wintervariant. En dan is de volledige herfst/winter collectie 2019 te bewonderen. Wij zien u graag in de winkel om u goed te kunnen adviseren en zodat u lekker kunt passen en voelen hoe de schoen zit. Wilt u liever online shoppen, dan kan hier.