Over schoenen en mijn schoenen

Ik heb tegenwoordig veel meer met schoenen dan vroeger. Vroeger vond ik het vooral belangrijk dat ze lekker zaten. Dat vind ik nog steeds belangrijk, maar ik ben nu van mening dat het oog ook wat wil.

Mijn lievelingsschoenen zijn rode schoenen van het merk Allesandro di Roma. Ik stond in 2013 als standhouder op een beurs en toen ik even tijd had om de beurs over te lopen, viel mijn oog plotseling op deze schoenen. Het was de minst verkochte schoen in die stand, omdat de meeste mensen de schoen te opvallend vonden. Ik was meteen ‘verliefd’ omdat ik juist houd van felle kleuren. De schoen zit ook nog eens lekker en is gemakkelijk te combineren. Je kunt ze zowel netjes als casual dragen. Ik heb al heel wat complimentjes van mensen in ontvangst mogen nemen over deze schoenen. Volgens mij kan het maar twee kanten op… of je vindt ze geweldig of je vindt ze het aanzien niet waard. Ik ben er in ieder geval dolgelukkig mee en draag ze regelmatig met plezier. Deze Allesandro di Roma schoenen zijn wat mij betreft met het juiste Italiaanse modesausje overgoten.

Marcel Kalter