Say what? Say White!

Best nog een beetje koud, al geven sommige dagen je al een heus lente-gevoel. We verlangen natuurlijk ook weer naar de lente. En wat doe je dan aan? Want als de lente dan echt zijn intrede doet, wil je er helemaal klaar voor zijn.

Een goede tip waar we je in dit blogje wat meer over vertellen is de volgende: sneakers! Ideaal, warm genoeg voor de nog niet stabiele weersomstandigheden en met de uitstraling van het goede weer altijd geschikt. Vooral wanneer ze wit mogen zijn. En die zie je veel. Wit, wit en nog eens wit. We hebben er zelfs een top 3 van gemaakt met de collega’s. Uiteraard zijn we ook benieuwd wat jullie smaak is.

En weet je wat aan deze witte sneakers zo handig is? Je kan het werkelijk overal bij combineren zonder de plank mis te slaan! Ze staan leuk bij de pasteltinten van dit seizoen. Ook gecombineerd met zwart blijft een klassieker. En sneakers kun je ook gerust aantrekken bij een rok of kek jurkje. Maakt je outfit net wat hipper en sportiever. En comfortabel uiteraard. De witte sneakers zijn er voor zowel de heren als de dames. Wij zien je graag in de winkel of online op topshoe.nl voor je witte sneakers.

Wil je meer weten over de nieuwste trends van dit seizoen? Lees dan HIER verder.