Winnaars IPanema FB win-actie

winnaars-Ipanema-facebook-win-actie

Winnaars Ipanema Facebook win-actieIpanema facebook-win-actie-passen

Afgelopen weken hadden wij een leuke promotie op Facebook. Elke vrijdag stipt om 17 uur postten wij een bericht met daarin een vraag. Dit kon zijn waar je het liefst je vakantie doorbrengt, bijvoorbeeld in Nederland, thuis of in een ander oord. Wat je absoluut niet wilt missen op vakantie en waarom je denkt dat Brink Fashion in Shoes al 45 jaar bestaat.

Er werd goed gereageerd met leuke antwoorden, soms vergezeld van foto’s. Hartelijk dank daarvoor. Afgelopen vrijdag hebben wij 3 winnaars uitgeloot. Dat waren Ellen ten Wijhe die graag gaat voor de kwaliteitsschoenen van Brink Fashion in Shoes en voor het hele gezin kan slagen en daarvoor graag de brug overkomt. En Daniëlle van Asselt die dit jaar lekker in Nederland vakantie viert omdat ze een kleine verwacht en haarzelf ook wel een kadootje gunt omdat ze 14 juli jarig was en Daniëlle Timmerman omdat ze nooit op vakantie zal gaan zonder haar telefoon-lader om zoveel mogelijk vakantie-herinneringen vast te kunnen leggen.

De dames kwamen deze week hun prijs in ontvangst nemen. De prijs bestaat uit een Ipanema strandtas met daarin een vrolijk gekleurd strandlaken, een sleutelhanger én een paar slippers. Deze slippers mochten de winnaars zelf uitkiezen. Wij hebben maar liefst  4 stellingen met Ipanema slippers, dus de keuze was groot. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, met leuke riempjes, gespen, en een voorgevormd voetbed. En niet alleen voor dames, ook voor heren. Zo gunde Ellen van Wijhe haar partner een paar stoere herenslippers. Wij wensen iedereen een heerlijke zomer en veel plezier van de prijs.
Voor iedereen die niet gewonnen heeft, kom zeker even bij ons in de winkel langs, want je slaagt gegarandeerd. Ook voor kinderen met bijvoorbeeld een extra bandje achterlangs. En onze schoenmaker Michiel kan altijd een paar gaatjes knippen, mocht het nodig zijn.

Wij danken Ipanema voor het mogelijk maken van deze leuke Facebook win-actie.

 

strandpakket-Ipanema slippers-ipanema-heren strandtas-win-actie-ipanema